Floravontuur Golftoernooi 2020

Yes, we mogen weer golfen!

Haal je golfclubs uit het vet en zorg dat je er klaar voor bent! Samen met onze gepassioneerde golfpartners Jente Kamphuis (VIP Marketing BV) en Dick van den Bosch (ex-directeur EVO) organiseren we op woensdag 9 september 2020 de 27e editie van het Floravontuur Golftoernooi.

BurgGolf Zoetermeer als strijdtoneel voor de wedstrijd

Dit jaar is BurgGolf Zoetermeer het strijdtoneel waar alle leden van de businessclub in teams mogen gaan strijden om die felbegeerde titel van de 18 holes wedstrijd.

Schrijf je in voor de wedstrijd

Meedoen onder eigen bedrijfsvlag

Omdat de wedstrijd in teamvorm wordt gespeeld kan je ook onder jouw eigen bedrijfsvlag meedoen. Zo speel je in een private flight van 4 personen voor de winst. Hoe leuk en nuttig is dat!?

Meld je businessteam aan

Golf Clinic op Golfbaan Bentwoud

Mocht je nog niet (zo goed) kunnen golfen dan bieden we alle business leden en relaties een leuke clinic op Golfbaan Bentwoud aan. Onder begeleiding van een ervaren pro maak je kennis met de golfsport en ga je aan het einde ook de echte par 3/4 baan lopen.

Schrijf je in voor de clinic

Corona-proof organisatie

Hoewel georganiseerde sportieve activiteiten in de buitenlucht steeds meer de ruimte krijgen, bestaat de mogelijkheid dat we door de coronamaatregelen in de aanloop van het toernooi toch aanpassingen moeten doen in de opzet van het programma.

Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte, want hoewel we graag uitgaan van een programma dat zoveel mogelijk aansluit op wat we als organisator en als businessclub gewend zijn, we willen er óók voor zorgen dat het Floravontuur Golftoernooi zo veilig mogelijk verloopt voor alle deelnemers en medewerkers.

Private Masterclass door ex-Tour Professional Jurrian van der Vaart

Sponsors worden beloond met iets bijzonders. Zij ontvangen een exclusieve ticket voor deelname aan een heuse Private Masterclass onder leiding van ex-Tour Professional Jurrian van der Vaart.

Word een van de sponsoren

Kosten voor deelname aan het toernooi

De kosten voor de wedstrijd of clinic zijn inclusief borrel/diner en bedragen 130 euro per persoon (exclusief btw). Ook is er de mogelijkheid om uitsluitend te komen borrelen en dineren voor 80 euro per persoon (exclusief btw). De Private Masterclass is exclusief voor sponsoren.

Zo zorg je dat je erbij bent op 9 september 2020

Deelname aan het toernooi is met een maximum aantal deelnemers beperkt. Inschrijvingen worden verwerkt op basis van ‘First come, First served’.

Meld je meteen online aan 

Onze sponsors