Golf wedstrijd voor ondernemend Zoetermeer

18-holes wedstrijd in 18 competitieve teams

Op 9 september 2020 is BurgGolf Zoetermeer het strijdtoneel voor de 27e editie van het Floravontuur Golftoernooi.

Met 18 business teams van 4 spelers spelen we de 18-holes wedstrijd volgens ‘The Best Ball, Florascramble’: Een teamwedstrijd zonder de vreemde beperkingen van een Texas Scramble.

Insiders weten dat bij deze laatste vorm de man of vrouw die de beste bal slaat de volgende bal niet mag slaan. Deze regel is niet leuk en wordt dan ook geschrapt.

Samen speel je voor de winst!

Alleen de handicapverrekening van het team houdt rekening met goede en minder goede spelers. Dus alle spelers uit het team slaan af en spelen verder vanaf de plek waar de best geslagen bal ligt tot en met het uitholen.

Leuk voor goede en beginnende golfers

Deze nieuwe spelvorm staat garant voor competitie, teamspirit, hoge scores, vlotte doorlooptijd en speelplezier bij zowel goede als beginnende golfers.

Schrijf je in voor de wedstrijd

Ken je collega’s of relaties die ook graag golfen?

Omdat we dit jaar in teamvorm de wedstrijd spelen kan je ook met je eigen business team meedoen. Je komt dan onder jouw bedrijfsvlag uit in een private flight van 4 personen. Samen speel je voor de punten en de winst. Hoe leuk is dat!?

Meld je businessteam aan

Reserveer meteen je plek voor de wedstrijd

Deelname aan het toernooi is met een maximum aantal deelnemers beperkt. Inschrijvingen worden verwerkt op basis van ‘First come, First served’.

De kosten voor de wedstrijd zijn inclusief borrel/diner en bedragen 130 euro per persoon (exclusief btw). Inschrijven kan direct via onderstaand formulier.

Schrijf je direct in voor deelname

Aanhef *
Vul hieronder je exacte handicap of 'geen' in:
Inschrijven voor *Sponsor

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op!

Info sponsoring, Dick van den Bosch: 06 - 55 763 408

Info inschrijven, Jente Kamphuis: 06 - 13 647 283

 

Onze sponsors